top of page

VEILIGHEIDSFILM

Er bestaan veel benamingen voor deze categorie films: veiligheidsfilm, instructievideo, portaalvideo, onthaalvideo, poortfilm... Met als doel: communicatie op vlak van veiligheid, gezondheid, hygiëne en milieu.

Dagelijks komen mensen bij jou over de vloer: personeel, bezoekers, contractors, chauffeurs, uitzendkrachten... Bij het betreden van jouw bedrijf gelden regels. Regels in verband met veiligheid, hygiëne, maar ook procedures en controles. Alleen zo is het mogelijk om jouw bedrijf op een veilige manier te runnen.

Het opleiden van al deze mensen is echter een tijdrovende en repetitieve job voor de verantwoordelijke. Via een onthaalvideo kun je op een eenvoudige, duidelijke en boeiende manier in verschillende talen de juiste boodschap overbrengen.

De films zijn steeds beschikbaar en dankzij de nieuwste montagetechnieken kunnen we ze makkelijk en snel aanpassen of actualiseren.

INGEBLIKT STAAT BEKEND VOOR HAAR FILMS OP MAAT EN TOTAALPAKKET MET OPLEIDINGSAPPLICATIE

Onze troef is de jarenlange ervaring en doorgedreven specialisatie op het gebied van veiligheidsfilms. Met ons Watch & Learn systeem hebben we een vernieuwde softwaretoepassing ontwikkeld. Onze veiligheidsfilms in combinatie met de registratiesoftware biedt het totaalpakket op maat voor registratie in jouw bedrijf.

We gaan steeds als volgt te werk:

verkennend gesprek  vrijblijvende offerte  na goedkeuring maken we een scenario  verfilmen van het scenario  montage film en uitwerken van de Watch & Learn examens  oplevering van de film en installatie Watch & Learn

* De Watch & Learn applicatie is een optionele dienst die we aanbieden en is niet verplicht bij een film.

W&L Kiosk Shell Gent 02.jpg

KIOSKEN
OP MAAT

UITGEBREIDE INFORMATIE

bottom of page