OVER ONS

WIE ZIJN WE

INGEBLIKT

Ingeblikt werd opgericht door freelance cameraman Yannick Vermeire. In 1993 zette Yannick als 12-jarige knaap zijn eerste stappen in de televisiewereld. Als tiener leerde hij de kneepjes van het vak op honderden tv-sets. 

 

Na zijn studies aan de filmschool richtte hij zijn éénmanszaak AVX op en ging aan de slag als cameraman, klankman en monteur voor o.a. de openbare omroep en diverse multinationals.

 

In 2008 werd AVX omgedoopt naar een productiehuis,
Ingeblikt. Op die manier kunnen projecten van A tot Z door Ingeblikt gerealiseerd worden. Daarnaast wordt Yannick ook ingezet door collega's en productiehuizen voor diverse tv-stations waaronder VRT, VTM, Vier, Vitaya, BBC, Euronews…

 

Om het groeiend succesverhaal verder uit te bouwen, nam Ingeblikt in 2014 de faciliteiten en activiteiten over van het audiovisueel bedrijf Video-Pro. En in 2015 vervoegde Evelien Vande Walle het team. Evelien is van opleiding Germanist en werkte voorheen als pers- en communicatie verantwoordelijke bij Uitgeverij Lannoo. Bij Ingeblikt werkt ze als scenarist, regisseur en monteur de variatie aan projecten mee uit.

WIE ZIJN WE

Cameraman - Fotograaf - Monteur

Regisseur - Monteur

VIDEO-PRO WERD INGEBLIKT

Roos Maes van Video-Pro gaf op 1 januari 2014

de fakkel door aan Yannick Vermeire en

Evelien Vande Walle van Ingeblikt.

Yannick is sinds 2008 de vaste cameraman

bij Video-Pro en neemt de activiteiten en

faciliteiten over, onder de naam Ingeblikt.

Op die manier kan de continuïteit gegarandeerd worden voor alle klanten van Video-Pro.