Ingeblikt | Baronielaan 16 | 8760 Meulebeke | België | info@ingeblikt.be | Tel: 0495/10.08.08

Privacy Beleid - Algemene voorwaarden

© 2000-2019 Ingeblikt

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

PRIVACY BELEID 

Dit is de website van Ingeblikt toegankelijk via https://ingeblikt.be en daarnaast ook via o.a. deze adressen: avx.be, cameraman.be, duplicaties.be, klankman.tv, ingeblikt.tv, ingeblikt.net, instructiefilms.be, onthaalvideo.be, opleidingsfilm.be, opleidingsfilms.be, poortfilm.be, safetyfilm.be, veiligheidsfilms.be, veiligheidsvideo.be, vermeire.eu, videopro.be, watch-learn.be, watchlearn.be,...

Ons postadres is Baronielaan 16, 8760 Meulebeke, België

Ons emailadres is info@ingeblikt.be

Ons btw-nummer is BE 0789.169.333

———————

INGEBLIKT respecteert de privacy van de gebruikers van hun website. Het verzamelen van persoonsgegevens via de INGEBLIKT-website en het gebruik dat INGEBLIKT van deze gegevens maakt, zijn in overeenstemming met de bepalingen van de Belgische Wet van 8 december 1992 op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Als u geen INGEBLIKT-klant bent en de INGEBLIKT-website bezoekt, worden uw persoonsgegevens alleen verwerkt wanneer u zelf persoonsgegevens meedeelt via invulformulieren op een van de pagina’s van de INGEBLIKT-website. Als u dat doet, worden uw gegevens verwerkt voor de daar aangegeven doeleinden.

Als u INGEBLIKT-klant bent, dan kan INGEBLIKT uw persoonsgegevens gebruiken voor het administratieve en boekhoudkundige beheer van alle diensten verbonden aan uw cliëntrelatie. Zo worden uw gegevens bijvoorbeeld gebruikt om u de ontvangst van een e-mail te bevestigen, om u de gevraagde informatie te bezorgen of ook voor marketingdoeleinden zoals het aanbieden van voor u eventueel geschikte diensten of producten.

Als klant hebt u bovendien het recht om u schriftelijk en kosteloos te verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Dat kan door een mail te sturen naar info@ingeblikt.be .

Persoonsgegevens worden nooit verkocht aan derden, noch wat betreft klanten, noch wat betreft niet-klanten.